Η εταιρία μας

Η δεκαετής εμπειρία μας στον χώρο της υγείας και η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο στάθηκαν αφορμή να ιδρυθεί η οικοβοήθεια. Αποτελείται από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που σε συνεργασία με τον θεράποντα γιατρό σας, δίνει λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Με έδρα τη  Θεσσαλονίκη προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη την πόλη. Η οικοβοήθεια δραστηριοποιείται 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο γιατί η υγεία του ανθρώπου σας είναι η προτεραιότητά μας χωρίς αναβολές.

Ο σκοπός μας

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και να τους βοηθάμε να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους

 

Τα εργαλεία μας

Η συνέπεια πιστής εκτέλεσης των οδηγιών και προγραμμάτων των θεράποντων ιατρών με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και πάντα πλήρη επαγγελματισμό. Ως αποτέλεσμα αυτών δημιουργείται σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αξιοποιώντας παράλληλα κάθε καινοτομία.

 

Η δήλωσή μας

Να είστε σίγουροι πως επιλέγοντας την Οικοβοήθεια για τη λύση του προβλήματός σας θα κάνουμε ό,τι ανθρωπίνως είναι δυνατό από τη πρώτη στιγμή, αντιμετωπίζοντάς σας σαν μέλος της δικής μας οικογένειας. Κάθε ένας από εμάς στην Οικοβοήθεια συνειδητοποιεί την ενασχόλησή του ανά περίπτωση όχι ως απλό επάγγελμα αλλά ως λειτούργημα.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση της εποχής, στοχεύουμε πάνω απ΄ όλα στην υψηλότερη ποιότητα νοσηλευτικής κάλυψης με ανθρώπινες και φιλικές τιμές για όλους.